Eén locatie
voor uw webshoporders

Van kleine pakketten tot afwijkende maten of gevaarlijke stoffen, met ons e-fulfilment team nemen we graag al uw webshoporders uit handen. We integreren uw orders rechtstreeks in het bestaande distributienetwerk. Zodoende kunnen we binnen 24 uur in de Benelux leveren. Aansluiting op een ander distributiekanaal is uiteraard ook mogelijk.

Onze e-fulfilment oplossingen

Op het moment dat we samenwerken halen we op gezette tijden uw goederen op en slaan deze op in ons warehouse. Zodra uw klant een bestelling plaatst, zorgen wij dat deze gepickt, zorgvuldig verpakt, correct gelabeld en uiteindelijk verzonden wordt. U hoeft verder aan niks meer te denken.


Contact opnemen

Centrale

geografische ligging

Realtime

inzicht in voorraad

Eenvoudige

software

Partnerships in E-fulfilment Hub

De kracht van verschillende expertises

We werken intensief samen met bedrijven uit verschillende disciplines. Daardoor kunnen we gebruik maken van hun knowhow op het gebied van e-commerce en e-commercemarketing. We zijn ons al heel bewust over onze impact op het milieu en verduurzamen waar mogelijk. Het uiteindelijke doel is om duurzame e-fulfilment te verzorgen.

Real-time inzicht in voorraad

Op elk gewenst moment up-to-date

Onderdeel van onze service is ons platform E-warehouse. Op ieder gewenst moment van de dag heeft u real-time inzicht in de productdata, orders, retouren en uw klantgegevens. Ook kunt u rapportages genereren over uw voorraad. Dankzij het gebruiksgemak, de snelheid en de grote hoeveelheden koppelingen wordt u volledig ontzorgt en krijgt u inzicht in uw logistiek.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u weten wat Thijs Logistiek voor u kan betekenen? Heeft u een specifieke vraag of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, neem dan contact met ons op en stel uw vraag.

Welke oplossingen
biedt Thijs nog meer?

Phasellus commodo felis felis, quis blandit metus rutrum sit amet.
Pellentesque odio augue, pellentesque sed ligula at, lobortis

oplossingen-_warehousing

Warehousing

We regelen alle zaken voor de inslag, opslag en uitslag van uw goederen en zijn gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen en afwijkende maten.

oplossingen-_distributie & logistiek

Distributie & logistiek

Dankzij ons geïntegreerde netwerk leveren wij binnen 24 uur in de Benelux. We distribueren al vanaf 1 pallet en vervoeren pakketten tot 6m.

oplossingen-_ons netwerk

Ons netwerk

Snelle en duurzame levering in de Benelux dankzij een samenwerking met 13 distributiecentra binnen twee netwerken.