Werken bij ons

Je thuis voelen, goed in je vel zitten en doen waar jij goed in bent. Dat vinden we belangrijk. Dan werk je niet alleen zelf met plezier, maar breng je ook onze klanten het plezier. Ontdek nu je kansen!

Vacatures

Kantoor

Senior Distributie Planner

Dynamisch, uitdagend! Wil je met plezier naar je werk komen en samen met je collega’s onze chauffeurs vooruit helpen en onze klanten bedienen?

Kantoor

Assistent Planner

Dynamisch, uitdagend! Heb jij er plezier in om samen met je collega’s, klanten en chauffeurs zo goed mogelijk vooruit te helpen?

Rijden

Chauffeur met B rijbewijs

Enthousiaste en klantvriendelijke chauffeurs gezocht voor de fijnmazige distributie van stukgoed in omgeving Weert.

Rijden

Chauffeur C/CE

Liever iedere avond thuis of af en toe een langere rit? Wel altijd in de Benelux.

Hoe werken wij?

Persoonlijke aandacht geven, plezier hebben in je werk en doen wat je belooft. Dit is waar we voor staan. Ook willen we dat je echt jezelf bent en jezelf ontwikkelt.

We werken samen aan het leveren van pakketjes en pallets in allerlei maten en op de meest bijzondere plekken. We zorgen dat alle orders gepickt zijn en de nieuwe goederen zijn opgeslagen. Hierbij leiden we alles in goede banen. Is de dag ten einde? Dan kijken we hier samen met een goed gevoel en vol plezier op terug. 

 

WeertWittevennenveld 2Thijs Logistiek

Rijd je een dagje mee?

Spreekt je dit allemaal aan? Dan nodigen we je uit om eens een dag met ons mee te rijden. Zo krijg je een goede indruk van werken bij Thijs. 

Opleidingen

bij Thijs

icon_transport

Opleiding tot chauffeur

Wil jij graag voor ons rijden? Haal in je eigen tempo je C of CE rijbewijs en wordt onderdeel van ons team.

Contact
icon_transport

CE-rijbewijs behalen

In het bezit van een C-rijbewijs en graag CE willen behalen? Bij ons gaat dit volledig op jouw tempo.

Contact
oplossingen-_warehousing

Opleiding Logistiek Medewerker

Heb je een talent voor logistiek en wil je hier iets mee? Volg bij ons de opleiding tot Logistiek Medewerker.

Contact
icon_kantoor

Stage lopen?

Op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? We hebben veel verschillende mogelijkheden voor je om praktijkervaring op te doen.

Contact
WeertWittevennenveld 2Thijs Logistiek

Thuis bij Thijs

Ben je nieuw in de logistiek? Of heb je al ontzettend veel ervaring?

Werk je het liefst vier dagen? Of misschien ’s nachts? Bij Thijs vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. We staan dag & nacht klaar voor onze klanten, dus er is altijd wel een baan die bij je past. Samenwerken is voor ons de sleutel tot succes en samen zorgen we ervoor dat alles geleverd wordt. Als het niet lukt is er altijd wel een collega in de buurt om je te helpen. Neem contact op om te kijken wat mogelijk is.

 

Benieuwd of wij ook u een glimlach kunnen bezorgen?

Wilt u weten wat Thijs Logistiek voor u kan betekenen? Heeft u een specifieke vraag of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, neem dan contact met ons op en stel uw vraag.