Warehousing
met meerwaarde

Het gaat over meer dan het aantal m². We verzorgen vanuit het warehouse de fysieke en administratieve afhandeling voor de inslag, opslag en uitslag van uw goederen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de handling van gevaarlijke stoffen en afwijkende maten.

Van klein tot groot

Formaat is bij ons geen issue. Al vanaf 10 pallets kunt u gebruik maken van ons warehouse. Ook maakt het niet uit of uw goederen korte tijd of langere tijd in onze handen blijven. We kijken graag mee naar uw uitdaging op het gebied van opslag. Wel streven we altijd naar een langdurige samenwerking. Dan weet u als klant en logistieke partner precies wat we aan elkaar hebben.


Contact opnemen

1.800 m²

vloer

3.500+

palletplaatsen

klasse 2,3,8 en 9

ADR opslag

One-stop-shop

Eén partner voor al uw logistiek

Onze dienstverlening gaat verder dan opslag alleen. Thijs beheerst het gehele logistieke proces: van het ophalen bij uw leverancier, de opslag en het orderpicken, tot aan de aflevering van uw goederen bij de eindgebruiker. Via ons online portal kunt u alle bewegingen van uw goederen volgen. Zo bent u realtime op de hoogte van de voortgang en u zich kunt richten op uw core-business.

ADR Warehousing

Ook uw gevaarlijke stoffen veilig opgeslagen

Ook met gevaarlijke stoffen kunt u bij ons terecht. We kunnen klasse 2, 3, 8 en 9 ADR goederen opslaan. Ons warehouse is volledig PGS 15 gecertificeerd en voldoet aan de laatste normen. Verder is het complete warehouse voorzien van een gasblusinstallatie op basis van CO2. Hiermee zijn uw producten onder gebracht in een veilige omgeving.

Extra service, extra gemak

Actueel voorraadbeheer & picking

Via een online portal heeft u altijd inzicht in de actuele voorraad, orders en waar uw product zich bevindt. We kunnen hiervoor een koppeling maken met uw eigen systeem. Verder bieden we de mogelijkheid tot het ompakken, herlabelen en controleren van uw producten. Ook andere wensen zijn vaak te realiseren. We gaan geen uitdaging uit de weg.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Thijs gaat geen uitdaging uit de weg. Neem daarom contact met ons op, leg ons uw vraag voor en we denken mee.

Welke oplossingen
biedt Thijs nog meer?

Thijs bezorgt het plezier! Van warehousing en e-fulfilment tot aan distributie of een dedicated rit, geen uitdaging is ons te gek. We denken graag mee om samen de beste oplossing te realiseren.

oplossingen-_e-fulfilment

E-Fulfilment

Van kleine pakketjes tot het verzenden van gevaarlijke stoffen, wij handelen de webshoporders af. U regelt alles in. Wij doen de rest.

oplossingen-_distributie & logistiek

Distributie & logistiek

Dankzij ons geïntegreerde netwerk leveren wij binnen 24 uur in de Benelux. We distribueren al vanaf 1 pallet en vervoeren pakketten tot 6m.

oplossingen-_ons netwerk

Ons netwerk

Snelle en duurzame levering in de Benelux dankzij een samenwerking met 13 distributiecentra binnen twee netwerken.