Onze netwerken

Thijs werkt al meer dan 30 jaar samen met andere familiebedrijven in de logistiek om klanten een snelle en groene distributie te garanderen. Deze zijn samengevoegd tot twee distributienetwerken: DHB en Teamtrans.

Gebundelde expertise

De samenwerkingsverbanden bestaan uit ervaren specialisten in (fijnmazige) distributie. Dankzij de lokale kennis van onze partners en door het bundelen van onze krachten, vormen we een kwalitatief sterk en efficiënt netwerk met volledige dekking in de Benelux. Daarnaast heeft Thijs ook aansluitingen op verschillende parcel-netwerken voor heel Europa. Een one-stop-shop voor al uw goederen.


Contact opnemen

2 eigen netwerken in de Benelux

+ directe aansluitingen op andere netwerken

Gezamenlijk 13 distributiecentra/hubs

Gebundelde expertise

Regionale kennis met lage CO₂-uitstoot

Thijs Logistiek is partner in de distributienetwerken DHB en Teamtrans. In deze samenwerkingsverbanden voor de (fijnmazige) distributie worden de krachten gebundeld en gebruik gemaakt van de lokale expertise van de partners. Het voordeel, de goederen zijn al in de buurt en alleen al voor Thijs Logistiek heeft dit al meer dan 30% CO₂ bespaart.

De voordelen van het distributienetwerk

Efficient en milieuvriendelijk

’s Nachts wisselen we onze zendingen uit via 13 distributiecentra in de Benelux. De volgende ochtend zijn uw goederen al dicht in de buurt van uw klanten. Daarmee kunnen we de levering binnen 24 uur garanderen. Ook maken we aanzienlijk minder kilometers. Hierdoor houden we de kosten aantrekkelijk en stoten we meer dan 30% minder CO₂ uit. Ook laden we onze wagens op deze manier efficiënt wat gunstig is voor u en het milieu.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u weten wat Thijs Logistiek voor u kan betekenen? Heeft u een specifieke vraag of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, neem dan contact met ons op en stel uw vraag.

Welke oplossingen
biedt Thijs nog meer?

Thijs bezorgt het plezier! Van warehousing en e-fulfilment tot aan distributie of een dedicated rit, geen uitdaging is ons te gek. We denken graag mee om samen de beste oplossing te realiseren.

oplossingen-_e-fulfilment

E-Fulfilment

Van kleine pakketjes tot het verzenden van gevaarlijke stoffen, wij handelen de webshoporders af. U regelt alles in. Wij doen de rest.

oplossingen-_distributie & logistiek

Distributie & logistiek

Dankzij ons geïntegreerde netwerk leveren wij binnen 24 uur in de Benelux. We distribueren al vanaf 1 pallet en vervoeren pakketten tot 6m.

oplossingen-_warehousing

Warehousing

We regelen alle zaken voor de inslag, opslag en uitslag van uw goederen en zijn gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen en afwijkende maten.