Open Dag Thijs Logistiek - 28 oktober 2023

Zie jij het wel zitten om in de logistiek te werken terwijl je een gespecialiseerde opleiding volgt? Kom dan zaterdag 28 oktober tussen 10.00u en 14.00u naar de Open Dag bij Thijs Logistiek! Deze dag staat geheel in het teken van de campagne “Je kunt de weg op”.

 

Je krijgt veel informatie over de beschikbare opleidingen, want binnen de logistiek kun je alle kanten op. Of je nu als planner of als chauffeur aan de slag gaat, als supervisor of medewerker… in de logistiek ben je altijd in beweging met garantie op werk.

 

We geven ook een rondleiding in ons distributiecentrum en laten je kennismaken met diverse activiteiten & werkzaamheden binnen de logistiek. Je hebt zelfs de mogelijkheid om achter het stuur te kruipen van een vrachtwagen en even een stukje te rijden met een instructeur. Daarnaast kun je al jouw vragen aan onze praktijkmensen stellen.

 

Aanmelden is niet nodig, dus je kunt gewoon tussen 10.00u en 14.00u langskomen bij ons distributiecentrum om de logistiek te ontdekken. Meer informatie kun je terugvinden via  https://jekuntdewegop.nl.